Algemene voorwaarden

Levertijden
De levertijden van de spullen kunnen sterk variëren. Doordat alle producten handgemaakt zijn en vaak afgestemd op specifieke wensen, is het lastig om met voorraden te werken. Mede daarom vraag ik om van te voren altijd eerst contact te hebben over de wens en behoefte. Tijdens dit contact kunnen we afstemmen of het haalbaar is om het product op de gewenste tijd af te hebben.

Betaling
Voordat de bestelling wordt verzonden, dient het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) te zijn bijgeschreven op:
IBAN NL 90 ABNA 0469158840

Wanneer u de bestelling zelf af komt halen, dient eveneens het volledige bedrag bijgeschreven te zijn op bovengenoemd rekeningnummer, of contact te worden betaald.

Kosten levering en verzending
Woon je in Hengelo (gld) of omstreken? Dan kun je het product op een afgesproken moment af komen halen bij mij aan huis. Hieraan zijn extra geen kosten verbonden.
Wil je de bestelling laten verzenden? Dan hanteer ik de verzendkosten en leveringstermijn van PostNL.

(Voor pakketten tot 10kg komt dit neer op € 7,25 per zending).

Waarom geen KvK nummer?
Zoals u misschien heeft gemerkt, ben ik nog niet aangesloten bij de kamer van koophandel en heeft u ook nog geen BTW nummer gevonden. Dit is inderdaad correct. Omdat ik nog geen omzet draai of winstgevend ben, ben ik nog niet aangesloten. Als blijkt dat dit wel gaat gebeuren, dan zal ik hier zeker op aansluiten.

Hoe kunt u nu controleren of ik daadwerkelijk ben wie ik zeg dat ik ben en of ik mijn afspraken nakom? Ik begrijp dat dit lastig kan zijn. Ik hoop dat ik u dit vertrouwen kan geven in het contact wat we met elkaar hebben, of uit de ervaringen van andere klanten bijvoorbeeld op Facebook of in het gastenboek.

Klachten
Heeft u een klacht over een (geleverd) product, betaling, levertijden of de inhoud van de website, dan verzoek ik u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen via het contactformulier, onder vermelding van ‘klacht [omschrijving klacht]’.
Bij een terechte klacht zoek ik samen met u naar een passende oplossing.

Onjuiste informatie
Treft u onjuiste of onvolledige informatie aan op deze website, dan wil ik u vragen om dit te melden via het contactformulier. Ook wanneer u het niet eens bent met informatie die ik verstrek via deze website of u van mening bent dat aan bepaalde voorschriften niet wordt voldaan, vraag ik u om dit te melden. Alles wat op deze website wordt getoond is onder voorbehoud van zet- en drukfouten.

Doorverkoop
Doorverkoop van de bij mij bestelde producten is niet toegestaan. Wanneer u iets door wilt verkopen (particulier of via een winkelketen), verzoek ik u hierover eerst contact met mij op te nemen om hierover af te stemmen.

Akkoord algemene voorwaarden
Als u via deze site een aankoop doet, geeft u hiermee direct aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.