Wie ben ik?

De kids en ik

Hoi!

Ik ben Cynthia van der Wal en woon samen met mijn man, drie kids en de beestenboel in Hengelo (gld).

Sinds ik weet niet wanneer precies, maar nog als hele kleine meid was ik al erg gek op knutselen en freubelen. Theezakjes vouwen, tegeltjes beschilderen, borduren, breien… Je kunt het zo gek niet bedenken of ik was er mee bezig. En dat is eigenlijk nooit meer overgegaan. Inmiddels heeft het zelfs zulke vormen aangenomen dat ik niet meer kan ontkennen dat ik een heuse kreakronkel heb. Ik kan het namelijk niet laten om bij ieder stofje, tasje, servetje, elastiekje, touwtje, doosje of potje te bedenken wat ik er van zou kunnen maken. En zou je denken dat met de komst van wat klein grut je alleen maar minder tijd overhoud om je er mee bezig te houden; bij mij was het tegenovergestelde een feit. Nu wil ik namelijk echt ieder verloren uurtje investeren in weer een nieuw idee wat ik heb voor de kleintjes om een traktatie, kleed, dekbedovertrek, handdoek of T-shirtje te maken.

Dus nu begrijp je een beetje waar deze site haar naam aan te danken Hobby hoekjeheeft. Neem gerust een kijkje. Misschien kan ik je inspireren om zelf van niets weer iets te maken of zie je iets leuk voor je eigen kroost, of om cadeau te doen.
Als je iets leuk vindt, maar toch nog denkt: “Dit is het net niet…” Schroom dan niet om even een mailtje te sturen. Misschien kunnen we samen tot een leuker alternatief komen.

Ook voor andere vragen of opmerkingen kun je altijd even contact opnemen. Dit gaat makkelijk via het contactformulier.

Veel plezier op de site!
Cynthia