2 much goin’ on

Tjonge jonge… met zo’n zonnetje voelt het alsof we nog midden in de zomervakantie zitten. Maar niets is minder waar. Het is al weer halverwege oktober!

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Veel dingen gebeurd. Heerlijke vakantie gehad, waarin ik me had voorgenomen 5 nieuwe berenvriendjes te haken en dat is nog gelukt ook.

En na de vakantie wilde ik de draad oppakken van een project waar ik al bijna een jaar mee bezig was… maar heb er tot nog toe nog nooit over geblogd. En toen gebeurde het. Die ver-schrik-ke-lij-ke haak dip! Het zat er niet in, het kwam er niet uit.
Of het nou kwam, doordat we na de vakantie weer een ritme moesten vinden?
Ik rete druk was met mijn werk? De niet te weerstane drang om te willen verhuizen?
Misschien was het juist dat alles bij elkaar wat er voor zorgde dat ik gewoon even de draad niet kon oppakken.

Maar je leest het al… ‘was’ en ‘kon’… Inmiddels zijn haaknaald ‘et moi’ weer dikke vrienden ๐Ÿ˜„. Project na project vliegt door mijn handen. Het project waar ik het zojuist over had… Tja, ik ben er ruim een jaar mee bezig geweest, dus daar wil ik echt een aparte blog aan wijden. Maar beloof jullie daar in mijn eerstvolgende blog uitgebreid over te vertellen. Klein tipje van de sluier… het heeft iets te maken met muizen en kerst ๐Ÿ˜‰

Mijn hobbyhoekje is flink aangepast. Want tja… die verhuisplannen hebben we nu eenmaal. En dus moet rommel ruimte maken voor rust. Ik heb nog steeds een heerlijk hoekje in huis. En doordat veel ย in is gepakt, mis ik wel een heleboel spulletjes, maar heb ik ook weer overzicht en rust in mijn hoofd. Rust om eens wat mooie, langlopende projecten af te gaan ronden. Kijk eens hoe mijn hoekje er nu uitziet:

Is het niet geweldig? Ik ben er echt superblij mee. Nu maar hopen dat ik het voorlopig zo netjes kan houden en me echt ga storten op die langlopende, onafgemaakte projecten.

Ik heb in ieder geval een doorstart gemaakt met de ‘home – sweet – home’ blanket. Weten jullie nog dat ik in een eerdere blog vertelde dat een kleurtje uit die deken niet meer te bestellen was? Als je het nog eens terug wilt lezen kijk dan hier.

Gut wat heb ik daar van gebaald zeg! Gelukkig kwam ik een paar weken gelee tot de ontdekking dat de benodigde kleurtjes weer op voorraad waren. En dus volgde er een bestelling en kan er nu weer verder gehaakt worden. Wat is dit toch een heerlijke deken om ‘s avonds op de bank aan te werken. En op de camping! We hadden dit jaar een seizoensplaats en dus hebben we veel tijd doorgebracht in onze caravan of ‘ons tweede huisje’ zoals we het zelf noemden. Menig uurtje weggehakt onder de luifel. Eind van deze maand moeten we helaas de caravan weer inpakken, want dan zit het seizoen erop. Maar de uurtjes die we er nog doorbrengen gaat deze deken mee en dat heeft me al heel wat toertjes opgeleverd. Zie hier de vorderingen tot nu toe:

Alle pijlen zijn nu op deze deken gericht… oh ja… en op nog een andere opdracht die ik heb gekregen (errug grappig overigens.
Ga ik ook nog zeker over bloggen als deze klaar is)…
En nog wat sjaals en mutsen die ik de kinders heb beloofd.
De winter is immers in aantocht en aangezien ik toch de wolletjes moest bestellen voor de ‘home-sweet-home’ blanket, kon ik het niet laten om een paar andere, nieuwe wolletjes mee te bestellen.
Weer genoeg te doen dus ๐Ÿ™‚

-x- Cyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.