Lappenpoppen

Was vandaag eindelijk weer es bezig met groot onderhoud aan mijn site. Dat was ook echt wel nodig. De laatste tijd heb ik stukje bij beetje wat aanpassingen doorgevoerd en vandaag een finishing toutch… mijn eigen webshop!

Wat ben ik trots dat, dat me gelukt is. Ik ben geen webdesigner en het is toch een best gepuzzel om het een beetje naar je zin te krijgen. Maar als het dan eenmaal lukt…

Maar genoeg daarover. Met al dat geknutsel en aanpassingen links en rechts, kwam ik tot de ontdekking dat ik nog helemaal geen blogje heb geschreven over die geweldige lappenpoppen van Sascha die ik de laatste tijd allemaal heb bijgemaakt. In een eerder blogbericht (zie: wat vliegt de tijd…) zei ik al dat ik voornemens was er nog meer te haken. En misschien heb je ook al het één en ander gelezen op mijn Facebook pagina. Maar toch vind ik dat deze schatjes hun eigen verhaaltje verdienen op mijn blog.

Om bij het begin te beginnen…
Jullie weten natuurlijk allemaal al hoe verzot ik ben op het haken van mijn berenvriendjes. Niet? Nou, vooruit… ik zal er nog eens een paar showen.

Ik weet niet hoeveel ik er al precies heb gehaakt, maar ik kan je verzekeren… het zijn er een boel.

Nog eentje dan?

Oooooh, wat ben ik toch gek op deze knuffeltjes.

Maar sowieso ben ik dol op het haken van knuffels. Daarom was het ook niet verrassend dat ik in één klap verliefd werd op de boeken gehaakte lappenpoppen (deel 1 en 2) van Sascha Blase-van Wagtendonk (a la Sascha – http://sascha-lovetoknit.blogspot.nl).

Wat een schatjes zijn het zeg. En wat een heerlijke patronen om te haken. Ik ben er zo dol op, dat ik me heb voorgenomen ze allemaal een keer te gaan haken. Als dat maar goed gaat 😉

Inmiddels zijn er in ieder geval een flink aantal van de naald gegleden. Kijk zelf maar…

En terwijl ik zit te typen, begint de kronkel weer op volle toeren te draaien. Want er ligt nog een half afgemaakt vosje op me te wachten en vandaag kreeg ik de neusjes binnen die ik had besteld om een mini hondje te haken, wat past bij de grote versie. Maar ik zou ook graag nog met het prinsesje beginnen in wit/roze, in plaats van roze/wit, zoals ik hem eerder haakte. En die panda… oh, die is ook om op te vreten.

Dames en heren… ik ‘haak’ nu even af, zodat ik de draad vlug op kan pakken 🙂

2 gedachten over “Lappenpoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.