Moederdag

Wat een verwennerij!

Staat er opeens een Persian Tiles pakket voor mijn neus voor deze Moederdag. Wauw! In de Light Blue Life DK Stylecraft variant. Inclusief het in het Nederlands vertaalde patroon van YLA Lifestyle. Joepie!!! Ik kan niet wachten om te beginnen.

image

En toch moet ik wel even van mezelf. Want de Lily Pond moet echt eerst af.

Ik vraag me af of ik het vol kan houden. Kan ik mezelf bedwingen? Ik heb nu sinds ik het pakket vanochtend kreeg al heel wat keertjes de nieuwe bolletjes bewonderd. Even voelen, genieten van de mooie kleuren, patroon doorlezen… Nee, nee, nee! Laat het! Afblijven! Terug naar de Lily pond!

Gelukkig vordert de Lily Pond nog steeds gestaag. En dit is weer een extra stimulans om door te zetten. Vandaag ronde ik patroon 7 vol trots af. Opnieuw een prachtige lelie!

image

Al had ik wel eventjes ruzie met deze bloem. Net toen ik alle vier de exemplaren af had, kwam ik er achter dat één er anders uitzag. Toen bleek dat ik het hart van de bloem na het groene toertje had omgedraaid en verder was gaan haken.

(zie foto hier onder: links goed, rechts fout)

image

Dan zou je denken: das toch geen probleem?! Haak je die ene opnieuw! Maar laat ik nou net van degene die fout was gegaan het groene toertje het mooist vinden!

Na wat proberen en doen (bloemetje met alleen een groen toertje andersom. Een keer de halve vaste na de picot steek op een andere plaats enz.) haakte ik dus uiteindelijk vier totaal nieuwe bloemen en ben ik dik tevreden met het eindresultaat van dit blok.

Eens kijken of ik vanavond een begin ga maken met het 8e en tevens laatste patroon, wat bestaat uit 5 blokken en de rand.

Of zal ik stiekem toch alvast een kleurenkaartje gaan maken voor de Persian Tiles?… ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.