Testersworkshop groot succes!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Na weken van voorbereiding was ik om 18.45u helemaal klaar om de dames te ontvangen.
Zoals jullie op mijn blog en facebookpagina hebben kunnen lezen, waren er binnen no-time genoeg aanmeldingen om de workshop te vullen.
Met 5 dames was er voldoende ruimte om iedereen individueel
uitleg te geven indien nodig.

Ik ga niet een heel verhaal op hangen over hoe de avond is verlopen. Wil je dat ervaren, dan kan ik je alleen maar raden om ook eens aan te schuiven 😁

Wat ik wel kan zeggen is dat de reacties meer dan lovend waren. In de feedback heeft iedereen het cijfer 8 of hoger gegeven en daar ben ik meer dan trots op. De zaterdag heb ik nog nagoten van de gezellige avond. Voor mij was dit een jarenlang gekoesterde wens die in vervulling ging. Ik had niet durven hopen dat het zo goed zou uitpakken.

Er werd gehaakt, het een en andere uitgelegd, gehaakt, gezellig gekletst, gehaakt, wat gegeten en gedronken en…. je raadt het al: gehaakt!
Het weer deed ook een aardige duit in het zakje. We konden heerlijk in onze tuin op het gezellig aangeklede (al zeg ik het zelf πŸ˜‰) terras zitten.

Twijfel je of het iets voor jou kan zijn? Ik zou zeggen, bij twijfel ben je voldoende nieuwsgierig om het te willen proberen. Afgelopen vrijdag waren er dames met diezelfde twijfel. En leek het in het begin nog te frustreren dat het draadje niet helemaal deed wat zij wilden, tegen het einde van de avond waren er flink wat steken gezet en kreeg ik zelfs terug dat het uiteindelijk ontspannend was.

In de goody bag zaten voldoende spulletjes om thuis de draad weer op te pakken. Stiekem hoop ik dat ze daardoor de verleiding niet kunnen weerstaan en thuis verder proberen. Van de eerste deelneemster heb ik daar zelfs al bewijs van πŸ˜„.

Na zo’n geslaagde testersworkshop kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven 😁.
Na de zomervakantie zal ik daarom opnieuw een beginnersworkshop organiseren.
De datum hiervan zien jullie binnenkort terug op mijn website en facebookpagina.
Maar er komt meer! Ik werk op dit moment ook aan een workshop voor de wat meer gevorderde haakster, die in is voor een uitdaging. Daarnaast wil ik ook de mogelijkheid bieden om op verzoek op locatie een workshop te geven.
Deze plannen zijn nu nog concept en werk ik de komende tijd uit.
Houd mij site dus maar goed in de gaten!

Als je nu al vragen hebt, of je hebt zelf een idee voor een workshop die je door mij zou willen laten organiseren dan mag je me gerust mailen.
Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden.

Tot snel! -x-

Voordat ik het vergeet… Binnenkort op vakantie?
Ik wens je een hele goed reis, veel plezier en mocht je een bolletje wol tegenkomen… denk dan even aan mij 😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.