Wat vliegt de tijd…

Hè, hè, daar ben ik dan weer! Ja, ik weet het… het was opeens wel heel stil aan deze kant. Dat kwam eerst, omdat ik had besloten de laatste paar weekjes van mijn verlof nog echt even volop te genieten van mijn kleinste man. Die weekjes vlogen voorbij, en voordat ik het wist zat weer op mijn werk. En dat is nu ook alweer een maand geleden. De tijd lijkt voorbij te vliegen! En met één klein mannetje erbij, lijkt het leven toch ineens weer tien keer drukker. Na werk de kindjes ophalen, met ze naar sport, het huishouden, natjes en droogjes… Dan ben je toch wel blij als je ‘s avonds even op de bank neer kan ploffen. Nog blijer word ik ervan als ik nog een beetje puf over heb om lekker ontspannen te haken. Maar tijd om een beetje te bloggen… dat viel helaas wel wat tegen.

Tja… dat is de keuze die je maakt. Prioriteiten stellen! En hoe graag ik ook mijn verhaaltje doe op de site… mijn gezinnetje komt echt op de eerste plaats 😉
En je ziet, uiteindelijk laat ik mijn gezicht hier echt wel weer eens zien! Voordeel is nu dat ik jullie wel een aantal dingetjes kan laten zien waarmee ik mijn laatste vrije uurtjes mee heb gevuld!

Mijn gezin op nummer één dus… dat zie je ook wel terug in mijn hobby. Een tijdje geleden heb ik mijn haakboekencollectie uitgebreid met het boek gehaakte lappenpoppen van Sascha Blase-Van WagtendonkIk kocht meteen wat van het scheepjes stonewashed garen, waarmee de poppen uit het boek zijn gemaakt. Dit is het resultaat:

foto-13-11-16-11-58-46

Drie kindjes, dus drie poppen! Ik begon met de pinguïn voor Brent. Daarna volgende het paardje (natuurlijk ;D) voor Linde. En Fedde kreeg het schattige haasje in zijn box. Wat haakt dit garen overheerlijk zeg! En wat zijn de personages in dit boek schattig! Ik heb me voorgenomen dat ik er nog een paar bij ga maken. Maar voorlopig nog wat andere klusjes die eerst af moeten, dus dit komt op mijn wensenlijstje te staan. En ook het vervolg op dit boek van Sasha is een must have voor mijn collectie. Die komt dus op mijn verlanglijstje voor de feestdagen te staan 😀

foto-13-11-16-12-02-04Maar er werd meer gehaakt. De beer voor de Give Away die ik via Facebook lanceerde werd gemaakt en uitgereikt aan de winnaar.

Wat leuk om dit te doen! Ik weet zeker dat ik over een tijdje nog eens een Give Away ga doen, maar waarschijnlijk dan via de site. Hou em dus maar goed in de gaten!

De laatste tijd heb ik veel verzoekjes gehad voor beren. Ik ben daardoor aardig door mijn voorraad heen en heb daarom ook deze toegevoegd aan mijn to do list. Het scheelt dat ze heerlijk zijn om te maken. Ik geniet iedere keer opnieuw van de weg die deze schatjes afleggen naar hun eigen persoonlijkheid. Iedere beer is weer anders en heeft zijn eigen karakter. En ik maak ze met zoveel plezier… Zeker weten dat er in ieder beertje ook een berg liefde zit. Ze komen nog net niet tot leven 😉

Naast knuffeltjes, werkte ik ook nog aan wat andere projecten. Er gingen weer wat kraampakketjes de deur uit en ik werkte ook aan twee pakketten die ik zelf cadeau mag doen.

foto-13-11-16-12-07-19En nu het wat kouder wordt, wil ik graag aan de slag met de winteruitrusting. Wat sjaals, mutsen en wanten kunnen er nog wel bij. Ik heb daarom ook de draad weer opgepakt van een project waar ik vorig jaar mee ben begonnen.

Het is omslagdoek naar een patroon uit het boek puur haken van Maaike van Koert. Helaas is het zo’n project wat ik regelmatig aan de kant leg, omdat ik bezig ‘moet’ met een ander klusje. Daardoor raakt ie nog wel eens in de vergetelheid. En dat vind ik jammer, want ik denk dat het een prachtige doek wordt, als ie straks helemaal af is.

Is die prachtige stoel waarop de omslagdoek gefotografeerd is je trouwens opgevallen? De volgende keer wil ik je wat meer over de afkomst van deze stoel vertellen. Hopelijk zien jullie me dus wat sneller terug. Voor nu denk ik dat ik wel weer even genoeg heb geschreven. Dus ik pak vlug mijn bolletje wol er weer bij!

Nog een fijn weekend allemaal! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.