Workshop haken – Testers gezocht!!

*** Let op! De workshop op 29 juni is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Houd mijn website en facebookpagina in de gaten voor nieuwe data. ***

Jullie lezen het goed. Ik ben op zoek naar test-haak(st)-ers voor mijn eigen Workshop haken. Al heel lang heb ik de wens om haakworkshops te geven. En nu ben ik eindelijk zo ver dat ik de sprong in het diepe durf te maken. Dus….

Altijd jezelf al afgevraagd of haken iets voor jou is?

Nu kun je er achter komen! Meld je aan voor mijn speciale eerste editie…

Datum – tijd:

Vrijdag 29 juni – vanaf 19.00u

*** Volgeboekt! Aanmelden is niet meer mogelijk ***

 

Wat ga je doen?

In zo’n 3 uur ga ik je wegwijs maken in de basics van het haken. Basis steken, grip, termen, naalden, garen… Alles komt aan bod. Natuurlijk ga je zelf aan de slag en schiet ik te hulp waar nodig. Kopje koffie, thee, wat lekkers en ongetwijfeld ook nog gezellig kletsen tussen al het geconcentreerde werk door 🙂 

Aan het einde van de rit ga je naar huis met je eigen creatie, een goody bag gevuld met spulletjes waarmee je de draad thuis zo weer verder op kunt pakken, een gezellige avond achter de rug en wie weet ook een leuke nieuwe hobby erbij.

Wat is er zo speciaal aan deze speciale editie?

Aan het eind van de workshop vraag ik om jullie feedback. Tips, aandachtspunten, alles mag gezegd. Ik zal jullie feedback meenemen om de workshop bij te schaven en zo optimaal en geslaagd mogelijk te maken voor de volgende groepen. Ik waardeer jullie mening en zaal daarom deze speciale editie aanbieden tegen een gereduceerd tarief.

Prijs: € 25,-

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 5 personen (bij minder dan twee aanmeldingen gaat de workshop helaas niet door).

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar: info@kreakronkels.nl. Zodra ik je mail heb ontvangen, neem ik contact met je op over onder andere de betaling en of de workshop wel/niet doorgaat, bijvoorbeeld door te weinig aanmeldingen. Mocht je nog meer informatie willen, dan kun je natuurlijk ook vrijblijvend contact met me opnemen via het bovengenoemde mailadres of contactformulier.

Hoop jullie aanmelding snel te zien 😉